Vijesti
Objavljeno: Pet 29.05.2020.

Rožman: Ovo je utakmica gdje nema alibija

Rijeka je u iščekivanju domaćeg polufinalnog ogleda Kupa protiv Osijeka koji je na rasporedu u nedjelju od 20:15 sati na Rujevici (uz izravni prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji).

Rijeka je branitelj naslova, a na papiru je možda i prvi favorit ove sezone. Uoči susreta protiv Osijeka trener Rijeke Simon Rožman rekao je:

- Sve ide po planu i igrači su svjesni da nam je prva utakmica u nastavku sezone strašno važna. Mislim da smo spremni za sve što nam slijedi. U ovoj utakmici protiv Osijeka nema alibija. Moramo odigrati najbolje što možemo, trebamo ulazak u finale i u tom smjeru idu sve naše priče.

- Nije idealno što krećemo s ovako važnim susretom, ali kako nama, tako i našem suparniku. Osijek je vrlo iskusna momčad koja ima jake pojedince. Ali, mi smo okrenuti sebi. Razmišljamo samo kako biti što bolji, odigrati najbolje što znamo. Što će odlučiti? Vjerojatno detalji. Prazne tribine? Nama je to sigurno hendikep, ali ponavljam da alibija u ovom duelu ne smije biti, dodao je Rožman.