Vijesti
Objavljeno: Uto 24.09.2019.

Rožman: Volim napadački nogomet, Rijeka ide uvijek na pobjedu

Rijeka je u utorak, samo dva dana nakon odlaska dosadašnjeg trenera Igora Bišćana, službeno predstavila njegovog nasljednika. U pitanju je mladi, 36-godišnji slovenski stručnjak, Simon Rožman.

- Kao prvo hvala klubu na povjerenju. Rijeka je prepoznatljiv klub u regiji. Ima jasne i visoke ciljeve, kvalitetne igrače te sjajne navijače. Moja je odluka oko dolaska bila i lagana i teška, ali sretan sam što sam tu, rekao je Rožman.

- Moj prethodnik Igor Bišćan napravio je odličan posao i nije bila lagana odluka doći ovdje i ući u njegove cipele. No, uvijek je jedino mjerilo bio teren. Svu ću energiju, znanje i srce dati Rijeci. Idemo naprijed uspješnim putem. Imam neku svoju viziju u glavi, volim napadački nogomet. Znam i koji je naš konačni cilj, vjerujem da ćemo svi zajedno gledati atraktivnu Rijeku koja će u svakoj utakmici loviti pobjedu, rekao je trener koji je ranije u karijeri radio u dva slovenska prvoligaša, Celju i Domžalama te je naglasio da oduvijek "intenzivno prati hrvatski nogomet".