Vijesti
Objavljeno: Čet 09.08.2018.

Sastali se predsjednik HNS-a Šuker i izbornik Dalić

U Novom Vinodolskom je održan sastanak predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šuker i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, a na temu dosadašnje i buduće suradnje.

- Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede, kazao je po sastanku Šuker.

- Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima, dodao je, pak, Dalić.

Formalne odluke na navedene teme bit će donesene na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a, dok je pred izbornikom Dalićem 20. kolovoza objava popisa igrača na koje računa za dvije predstojeće utakmice reprezentacije, točnije, prijateljski susret s Portugalom te dvoboj Lige nacije sa Španjolskom.