Vijesti
Objavljeno: Čet 10.01.2019.

Sastanak glavnog instruktora Petra Krpana s instruktorima


U Novigradu je u sklopu zimskog kampa Hrvatskog nogometnog saveza održan radni sastanak Petra Krpana, glavnog instruktora, s instruktorima županijskih saveza i nogometnih središta HNS-a.

Na sastanku je uz to Vatroslav Mihačić, ravnatelj nogometne akademije HNS-a, održao predavanje "Obveze instruktora u odnosu na edukacijski proces", a prof. Zdravko Marić na temu "Pravci razvoja stručno-selektivnih aktivnosti".

Uz instruktore sastanku su prisustvovali i izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Nenad Gračan, član Savjeta Slavko Prišćan, koordinator natjecanja Neven Šprajcer te viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić.

Na sastanku je glavni instruktor Krpan predstavio kalendar Hrvatskog nogometnog saveza za 2019. godinu te naglasio:

- Drago mi je što sam odmah po preuzimanju dužnosti imao priliku uživo na jednom mjestu okupiti instruktore nogometnih središta i županijskih saveza kako bismo razgovarali o tekućoj problematici, a posebno o onome što nas čeka u ovoj godini. Zimski kamp je bio idealna prigoda za ovakav sastanak koji je bio vrlo konstruktivan i svrsishodan, rekao je Krpan uz dodatak:

- Moram naglasiti da imamo idealne uvjete za rad. Od odličnog smještaja do fenomenalnih terena na čemu zahvaljujemo rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Šukerom.

TAGOVI