Vijesti
Objavljeno: Pet 02.08.2019.

Skender: Najviše mi je žao naših navijača

Nakon Hajduka, iz Europe je od hrvatskih predstavnika ispao i Osijek. Iako su nogometaši Osijeka ostavili bolji dojam od CSKA iz Sofije te su tijekom 210 minuta igre bili bliže prolasku, na kraju su ispali prilikom izvođenja jedanaesteraca.

Sjajna atmosfera u uzvratu na Gradskom vrtu na kraju nije okrunjena ukupnom pobjedom Osječana, a trener Dino Skender je izjavio:

- Odigrali smo dobro i u Sofiji, a i u uzvratu u Osijeku. Bili smo ukupno bolja momčad i žao mi je što na kraju nismo slavili pred predivnim navijačima. Odlučila je lutrija jedanaesteraca, ne znam kako drugačije objasniti sve. 

- Igrači su dali sve od sebe. Nikome ništa ne zamjeram, nedostajalo je sreće. Ali, uvjeren sam kako će nam se negdje sve ovo vratiti. Znali smo da će ovaj uzvrat biti težak i da moramo odigrati utakmicu bez greške. Zabili smo jednom, imali smo još nekoliko prilika, ali kako je utakmica trajala sve nam je teže bilo držati takav dobar ritam. Ponavljam, igračima ništa ne mogu zamjeriti, a najviše žalim zbog navijača, dodao je Skender.