Vijesti
Objavljeno: Pon 29.07.2019.

Skender: Nije mi bilo lako odlučiti da igramo s pričuvama

Ovo nisu lagani dani za nogometaše Osijeka i njihovog trenera Dinu Skendera. Nakon izgubljene prve utakmice drugog pretkola Europske lige u Sofiji kod CSKA (0:1), uslijedio je i prvenstveni poraz kod Gorice (1:3). Uz sve to, tijekom ovog tjedna slijedi europski uzvrat protiv CSKA u Gradskom vrtu.

Baš zbog tog susreta trener Skender u ogledu u Velikoj Gorici odlučio je odmarati veliki broj svojih ključnih igrača, a to mu se vratilo u obliku uvjerljivog poraza.

- S obzirom na to da smo donijeli odluku kako ćemo igrati s pričuvnim igračima, znali smo da ćemo imati težak posao protiv Gorice. Ja sam odlučio da u nedjelju damo priliku igračima iz drugog plana, no Gorica nas je strašno kažnjavala i hvatala nas na širokom prostoru, rekao je Skender pa nastavio:

- U nastavku sam uveo neke startne igrače, preuzeli smo veći rizik, ali nismo uspjeli u tome što smo zamislili. Igranje s pričuvama? To nije bila laka odluka, ali ako prođemo CSKA, a ja se iskreno nadam da hoćemo, još će biti takvih odluka. Moramo razmišljati o svemu.