Vijesti
Objavljeno: Ned 25.08.2019.

Skender: Odličan derbi, mnogo ritma i trke

Antonio Mance odlučio je derbi dvoboj šestoga kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojem je Osijek pred svojim navijačima pobijedio Hajduk s minimalnih 1:0.

Bila je to posve otvorena utakmica u kojoj su se nizale prilike na obje strane, a na kraju je sve okončano pobjedom domaćina.

- Bio je to odličan derbi. Prepun ritma i trke. Mišljenja sam kako smo zasluženo pobijedili. Moji su igrači na terenu ostavili baš sve što su imali. Nama je ova utakmica bila strašno važna jer da nismo pobijedili već bi imali prilični zaostatak za vrhom ljestvice. Glavni nam je plan bio zaustaviti Caktaša. Ako to napravite Hajduku, napravili ste skoro polovicu posla, komentirao je nakon dvoboja trener Osijeka Dino Skender.

Trener Splićana Damir Burić nakon viđenoga je zaključio:

- Bilo je mnogo prilika, za gledatelje je ovo bila sjajna utakmica. Vrlo zanimljiva. Mislim da smo ukupno gledano dosta griješili, previše da na kraju izađemo kao pobjednici. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, stvarali smo prilike i žalimo za boljim rezultatom. Kompletno gledano Osijek nas je djelomično iznenadio.