Vijesti
Objavljeno: Čet 16.05.2019.

Skender: Opet smo odigrali na razini kluba koji želi Europu

Još su jedan korak bliže Europi nogometaši Osijeka koji su slavili u derbi dvoboju 34. kola HT Prve lige protiv Rijeke (2:1) na domaćem terenu.

Iako su gosti poveli, Mirko Marić je s dva gola okrenuo rezultat, a Osijeku je na ruku išla i činjenica da je krajem prvog poluvremena igrač Rijeke Pavičić dobio drugi žuti karton.

- Još smo jednom bili na razini kluba koji želi otići u Europu iduće sezone i koji se bori za treće mjesto na ljestvici. Sada smo na mali korak do našeg cilja i do kraja sezone moramo obaviti posao do kraja. Svaka čast mojim igračima koji su dobro reagirali, unatoč tome što smo primili rani pogodak. Osijek zaslužuje imati klub u samom vrhu ljestvice i mi ćemo to ostvariti, rekao je trener Osijeka Dino Skender.

Rijeka je ove srijede po prvi put u sezoni poražena od Osijeka, nakon dvije pobjede i jednog neodlučenog rezultata.

- Idealno smo otvorili susret. Odveli smo ga u smjeru u kojem smo željeli. Kontrolirali smo sve, izgledalo je odlično, kao i naš blok kojeg domaćin nije mogao probiti. No, nakon toga se dogodilo što se dogodilo pa smo s gorkim okusom završili ovaj susret. Mlada smo momčad, učit ćemo iz vlastitih pogrešaka. Moramo znati kontrolirati emocije i ponašanje. Dali smo povoda za ovakav kraj, poručio je trener Rijeke Igor Bišćan.