Vijesti
Objavljeno: Ned 01.08.2021.

Solin osvojio Memorijalni turnir Marijan Šuto Mrma

Croatia iz Zmijavaca i ovaj je put bila domaćin Memorijalnom turniru Marijan Šuto Mrma. Ovog ljeta osvajači turnira su postali nogometaši Solina, koji su u finalu, s uvjerljivih 4:1, nadjačali kombiniranu momčad Dugopolja.

U utakmici za treće mjesto, domaćin Croatia bio je bolji od Neretvanca, nakon izvođenja jedanaesteraca (osnovni dio je završio 2:2).

Nogometaši Kustošije upisali su i treću pobjedu u nizu, u prijateljskim susretima koje obavljaju uoči nove drugoligaške sezone. Ovaj put Kustošija je bila bolja od Dubrave Tim Kabel, svog suparnika iz Druge lige, s 1:0. Jedini je strijelac bio Alghoul.

Jarun i Mladost Ždralovi su nedavno igrali u kvalifikacijama za Drugu ligu i tom je prilikom dalje prošao Jarun, koji je ujedno postao novi drugoligaš. Sada su u različitim kategorijama, a bilo je to itekako vidljivo i u prijateljskom ogledu. Jarun je pobijedio čak 7:0, uz sedam različitih strijelaca.

Varaždin je na Kajzerici gostovao kod Lokomotive gdje je poražen s 1:3. Jedini je gol za Varaždin zabio Michele Šego, igrač Hajduka koji je na posudbi u ovom drugoligašu. Golove su za Lokomotivu dali Artistico, Hoxha i Raul Florucz.

Memorijalni turnir Marijan Šuto Mrma, finale: Solin - Dugopolje 4:1 

Prijateljske utakmice: Kustošija - Dubrava Tim Kabel 1:0, Jarun - Mladost Ždralovi 7:0, Lokomotiva - Varaždin 3:1