Vijesti
Objavljeno: Sri 13.04.2022.

SP: Otvorena prodaja ulaznica za hrvatske navijače

Od 13. travnja otvorena je prodaja ulaznica navijačkih sektora za hrvatske navijače na Svjetskom prvenstvu kojem je krajem ove godine domaćin Katar. Prijave će se primati do 28. travnja.

Nakon što je u prvoj fazi prodano više od 800.000 tisuća ulaznica za Svjetsko prvenstvo, na službenoj internetskoj stranici Međunarodne nogometne organizacije otvoreno je razdoblje prodaje ulaznica (uz izvlačenje slučajnim odabirom u slučaju većeg broja prijava u odnosu na raspoloživi broj ulaznica), koje traje do četvrtka 28. travnja.

Od 13. travnja moguće je obaviti prijavu za kupnju ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije koja će igrati u skupini F protiv Maroka (23. studenoga), Kanade (27. studenoga) i Belgije (1. prosinca).

Sve reprezentacije imaju pravo na osam posto kapaciteta stadiona u grupnoj fazi te približno osam posto kapaciteta stadiona u nastavku natjecanja.

U ovom prijelaznom razdoblju neće biti nikakve razlike kada se podnose prijave jer će sve ulaznice biti dodijeljene nakon kraja prijava. Cijene pojedinačnih ulaznica za prvu fazu natjecanja (grupna faza) su: 250 (treća kategorija), 600 (druga kategorija) i 800 katarskih rijala (prva kategorija).

Foto: HNS