Vijesti
Objavljeno: Pon 08.07.2019.

Spektakl u pulskoj Areni: Slavile legende Bayerna 90-ih godina

Pulska Arena u posebnom je nogometnom ozračju u ponedjeljak ugostila neke od nekadašnjih legendi hrvatske reprezentacije, ali i minhenskog Bayerna, jednog od najboljih svjetskih klubova.

U finalnom ogledu slavili su legendarni igrači Bayerna iz 90-ih godina koji su pobijedili Vatrene Zorislava Srebrića s 3:2. Vatreni su golovima Neretljaka i Vukojevića vodili 2:1, ali je Augenthaler izjednačio na 2:2, a minutu prije kraja Bavarcima je pobjedu osigurao Vidaić.

U utakmici za treće mjesto nije bilo pobjednika. Vatreni koje je vodio Zlatko Kranjčar te za koje je pri kraju ogleda golove zabijao Igor Cvitanović (postigao je dva, a prije toga strijelac je bio i Ivan Klasnić) odigrali su 5:5 protiv legendi Bayerna iz 2000-ih godina.

Recimo kako su u polufinalnom ogledu prvo legende Bayerna 90-tih s 3:1 pobijedile legende bavarskog kluba iz 2000-ih godina. Jedini je pogodak za poražene postigao Ivica Olić.

U drugom polufinalu Vatreni koje je vodio Zorislav Srebrić svladali su Vatrene pod dirigentskom palicom Zlatka Kranjčara s 2:0. Strijelci su bili Neretljak i Šarić.

Dvoboj legendi u Puli:

Finale: Bayern 90-ih - Vatreni Zorislava Srebrića 3:2

Utakmica za treće mjesto: Vatreni Zlatka Kranjčara - Bayern 2000-ih 5:5

Polufinale: Bayern 90-ih - Bayern 2000-ih 3:1, Vatreni Zorislava Srebrića - Vatreni Zlatka Kranjčara 2:0