Vijesti
Objavljeno: Čet 30.05.2019.

Šubićevac je spreman za Puljane, Perković optimist

Hrvatska nogometna televizija u petak uživo prenosi prvu kvalifikacijsku utakmicu za popunu Hrvatski Telekom Prve lige.

Još je jedno mjesto u idućoj sezoni prazno, a popunit će ga ili Istra 1961, dosadašnji prvoligaš, ili Šibenik, dosadašnji drugoligaš.

O tome odlučuju dvije utakmice, a prva se igra u Šibeniku na Šubićevcu s početkom u 19 sati, a gledatelji HNTV-a imaju priliku već od 18:40 sati gledati uvodnu emisiju sa šibenskog stadiona uoči početka dvoboja, točnije, reprize od prije tri godine kada su se za isti cilj borile ove dvije momčadi i kada je pulski sastav bio za nijansu bolji.

- Zaboravili smo taj poraz kod Varaždina u direktnom ogledu za Prvu ligu. Zaboravili smo ga već uoči utakmice posljednjeg kola protiv Dinama II. Imam dobar osjećaj, vibracije u momčadi su jako dobre. Potpuno smo koncentrirani na Istru 1961 i igrači jedva čekaju početak utakmice. Svi očekujemo dobar susret, najavio je dvoboj trener Šibenika Borimir Perković i dodao:

- Imali smo stvarno dosta materijala o Puljanima i jako dobro smo ih analizirali. Znamo im prednosti, znamo im i nedostatke. Apsolutno imaju individualnu kvalitetu i širinu, ali se isto tako jako muče s napadom i zabijanjem golova, a s druge strane su ih dosta i primili. Ipak, mislim da je najvažnije u svemu kako ćemo se mi postaviti. Vjerujemo u povoljan kraj.