Vijesti
Objavljeno: Ned 08.09.2019.

Šuker: Hrvatski navijači se ne moraju brinuti za budućnost

Kao i svi ostali, tako je i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, bio oduševljen predstavom hrvatskih nogometaša u Trnavi te pobjedom od 4:0 protiv Slovačke.

- Bilo je uistinu predivno gledati nogometaše u toj utakmici, iako je bilo dosta promašaja tijekom prvog poluvremena. No, i to je sastavni dio igre. Ali, moramo dalje nastaviti skupljati bodove. I pobjeda protiv Azerbajdžana vrijedi tri boda, to će biti zahtjevan suparnik, rekao je Šuker pa nastavio:

- Posebno mi je drago zbog Petkovića. Znam što centarforu znači postići pogodak, a u njemu Dalić može dobiti napadača koji na svakoj utakmici može zabiti gol ili dva. Dolaze mladi, prije svih Vlašić i Brekalo, nakon mukotrpnog rada kroz mlade reprezentacije. Navijači mogu biti mirni, imamo budućnost čak i za svjetske smotre 2022. i 2026. godine.

Osvrnuo se predsjednik HNS-a i na nedolazak Rakitića.

- Neka izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Mene je osobno iznenadio njegov nedolazak, ali i to je nogomet. Moje je mišljenje da će Rakitić opet igrati važnu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji.