Video
Objavljeno: Čet 20.12.2018.

Šuker: Mi smo uvijek bili za reprezentaciju u Splitu

Nakon što je završila Skupština Hrvatskog nogometnog saveza, predsjednik Davor Šuker održao je konferenciju za novinare s koje izdvajamo neka od razmišljanja čelnog čovjeka HNS-a.

- Infrastruktura je uvijek važna. Hrvatski nogometni savez uvijek će biti za gradnju bilo kojeg borilišta bez obzira radi li se o košarci, vaterpolu, rukometu ili nekom drugom sportu, a sada mislim da je red došao i na nogomet, rekao je Šuker te nastavio:

- Reprezentacija u Splitu? Uvijek smo bili za utakmice u Splitu. Splićani i građani Dalmacije željeli bi vidjeti hrvatsku reprezentaciju, ali nemojmo o toj temi razgovarati ultimatumima. Utakmica s Azerbajdžanom igrat će se u Zagrebu, no imamo još utakmice protiv Slovačke, Mađarske i Walesa. Možemo igrati u Rijeci, Puli, Osijeku, ali i u Splitu.

Šuker je još dodao:

- Volio bih da stadioni poprave svoju infrastrukturu, u skladu s Uefinim i Fifinim pravilnicima. To treba staviti u prvi plan, a ne samo želje predsjednika pojedinih organizacija. Nadam se da će doći i taj dan pa da zaigramo i u Splitu te da će sve sigurnosne službe dati zeleno svjetlo za takav susret.