Vijesti
Objavljeno: Sri 21.07.2021.

Tomić: Jedino je važno da Rijeka mora proći Gziru

Nogometaši Rijeke u četvrtak (19 sati) gostuju na Malti kod Gzire u vlastitoj premijeri ovog ljeta u Europi. Na rasporedu je prva utakmica drugog pretkola Konferencijske lige, a uoči dvoboja protiv kluba koji je nedavno iz Europe izbacio Hajduk trener Rijeke Goran Tomić je rekao:

- Ne želimo uopće razmišljati o vrućinama i sličnim uvjetima jer ćemo tada otići u zonu alibija. Nije važno je li vrućina ili svježina. Je li prirodna ili umjetna trava. Igramo li od 19 ili 20 sati. Nema alibija. Rijeka mora proći Gziru i to je sve.

- Svi znamo kakve senzacije znaju napraviti autsajderi u europskim natjecanjima. Za Gziru svi znamo pogotovo. Pripremili smo se na pravi način, analizirali smo ih i ne mislimo o ničemu drugome, nego o uspješnom nastupu protiv Gzire. Prvo i osnovno, mi smo favoriti i imamo imperativ prolaska dalje. To je prvi i najvažniji dio pristupa. Naš je suparnik discipliniran, borben i čvrst. I shvaćamo ga maksimalno ozbiljno, a na Maltu odlazimo kako bi pobijedili, dodao je Tomić.

Foto: HNS