Vijesti
Objavljeno: Sri 25.05.2022.

Tomić: Šanse su podjednake, odlučit će detalji

U četvrtak (19 sati) se na Poljudu igra finalna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a za trofej se bore nogometaši Hajduka i Rijeke. Utakmicu u izravnom prijenosu pratite na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i na YouTube kanalu HNTV-a.

Ove sezone su riječki nogometaši dva puta u Prvenstvu gostovali kod Splićana te su u oba slučaja slavili. Prije finala, trener Rijeke Goran Tomić je prvenstveno apelirao na sljedeće:

- Čeka nas praznik nogometa i nadam se da će sve proći u najboljem mogućem redu. Na sve apeliram da cijela fešta prođe bez problema, a neka pobijedi bolji.

- Neće biti previše iznenađenja između nas i Hajduka. Opet će, kao i inače, utakmicu odlučiti detalji. U svemu treba i sportske sreće. Utakmica će vjerojatno biti uzbudljiva, a mi ćemo, kao i uvijek, igrati za pogodak više. Meni se čini da je ovo klasična utakmica gdje su šanse podjednake. Bit će i posebna atmosfera, pun stadion, a to donosi određeni pritisak.

O suparniku je trener Rijeke rekao:

- Hajduk ima kvalitetnog trenera i odličnu momčad. Dosta su uložili u sve. Livaja? Pa, njemu mogu čestitati na sjajnoj sezoni. Drmić? Počet će finale od prve minute.

Foto: HNS