Vijesti
Objavljeno: Pon 23.05.2022.

Tomić: Vrlo dobro znamo kako igrati protiv Hajduka

Nogometaši Hajduka i Rijeke obavljaju završne pripreme za veliku finalnu utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. O novom pobjedniku će se odlučivati u Splitu, u četvrtak (19 sati), a utakmicu možete u izravnom prijenosu gledati u programu i naYouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije.

- Morat ćemo biti odgovorni, strpljivi, koncentrirani i hrabri. Moramo igrati naš nogomet u finalu. Ove sezone smo dva puta igrali na Poljudu i dva puta smo ih pobijedili. Igramo na gostujućem terenu kod iznimno jakog suparnika i mnogo toga se mora posložiti za savršenu večer. Ali, mi smo već dokazali da to možemo.

- Znamo što i kako moramo protiv Hajduka. Uostalom, mi smo ove sezone jedina momčad koja je dva puta pobijedila Splićane. No, ponavljam, jasno mi je da moramo biti na vlastitom vrhuncu kako bismo slavili u četvrtak. Imali smo stvarno težak put, najteži mogući put u ovom natjecanju. Dobili smo Dinamo u gostima pa Osijek na našem stadionu i sada sve moramo zaokružiti slavljem u Splitu. Spremni smo na sve, spremni smo i na jedanaesterce, rekao je trener Rijeke Goran Tomić.

Foto: HNS