Vijesti
Objavljeno: Pon 29.06.2020.

Toplak: Ako budemo pravi, možemo i protiv Lokomotive

Hrvatska nogometna televizija u utorak će, od 18:55 sati, izravno prenositi dvoboj 32. kola HT Prve lige između Lokomotive i Varaždina.

Sjajno su u posljednje vrijeme igrali varaždinski nogometaši koji su otkinuli bod Rijeci, a potom su redom pobjeđivali Hajduk, Istru 1961 i zaprešićki Inter. O tome mogu li iznenaditi i Lokomotivu, njihov trener Samir Toplak rekao je:

- Od svojih igrača očekujem pristup na pravoj razini, kako je i bilo do sada. Najvažnije je imati glavu i rep u igri. Da budemo opasni prema naprijed i organizirani u obrani. Lokomotiva je svakako jedan od najjačih suparnika kojeg možemo imati u Ligi, to je izuzetno dobra momčad, ali ako mi odradimo svoj posao kako treba, onda se imamo pravo i nečemu nadati.

- Nije to ista stvar, ali uoči nastavka sezone smo odigrali dvije pripremne utakmice protiv Lokomotive i tada smo shvatili da možemo igrati protiv njih. Loša je vijest što su upitni Drožđek i Teklić, s tim da bi prvi mogao zaigrati, a potonji vjerojatno ne, dodao je Toplak.