Vijesti
Objavljeno: Pet 30.04.2021.

Tramezzani: Očekivanja su i protiv Rijeke, kao i uvijek, velika

Poljud je domaćin derbi susreta 32. kola HT Prve lige. Igraju Hajduk i Rijeka (od 20 sati), a u ovom trenutku riječki nogometaši, koji su četvrti na ljestvici, bježe Splićanima za osam bodova. Hajduk uz to ima utakmicu manje.

- Naravno da će to biti vrlo teška utakmica, bez obzira na činjenicu da smo bili bolji od Rijeke u posljednja dva ogleda. Svaka utakmica do kraja sezone nam je jako važna i svaka je posebna. Ove dvije koje smo dobili protiv Rijeke su bile posve izjednačene, s mnogo taktike. Bile su zatvorene i nije bilo mnogo prilika, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani.

- Očekivanja su, normalno, velika. Do kraja sezone je ostao mali broj utakmica i želimo pobjeđivati. Inače, tada protiv Rijeke, tijekom te dvije pobjede, shvatili smo kakvom nogometu trebamo težiti. Tada smo napravili iskorak. Svjesni smo naših ciljeva, pokušavamo ih ostvariti i svjesni smo napretka kojeg smo napravili. U zadnja tri mjeseca smo u Prvenstvu izgubili jedino od Dinama i Osijeka, a to su dva sastava koja se bore za titulu i objektivno su jači od nas. U svakoj se utakmici trudimo dati što više od sebe i tako će biti u subotu. To nema sumnje. Uvijek na kraju dvoboja kažem svojim igračima, ako su dali sve od sebe, da su oni svoju dužnost obavili.