Vijesti
Objavljeno: Čet 08.04.2021.

Tramezzani: Prije dva mjeseca ne bi uzeli bod

Prije domaćeg dvoboja protiv Slaven Belupa igrači Hajduka su u Prvenstvu ostvarili pet pobjeda u šest posljednjih utakmica, s time da su svaki put sačuvali mrežu netaknutom kada su pobjeđivali.

Jedini remi bio je onaj kod Gorice (1:1), no ovaj put su protiv Slaven Belupa primili dva gola (2:2), a ujedno su se tek u sudačkoj nadoknadi spasili poraza.

- Utakmica je za nas bila teška i prije nego smo ostali s igračem manje. U nekim dijelovima drugog poluvremena smo čak igrali bolje nego dok smo bili 11 na 11. Da smo ovu utakmicu igrali prije dva mjeseca, mislim da ne bi uhvatili taj jedan bod. Želim istaknuti karakter koji je momčad ipak pokazala. Nastavljamo naš put, vrlo brzo nas čeka novi test, rekao je poslije susreta trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić je ovako komentirao ogled.

- Tehnički i taktički mislim da smo iz naše perspektive odigrali perfektnu utakmicu. Žao mi je što smo primili taj drugi pogodak, ali preko toga treba prijeći. Stvarno mogu biti i jesam ponosan. Svašta se događalo u nadoknadi i kod tog pogotka za 2:2. To nije moj posao, ali ne znam zašto taj pogodak nije provjeravao VAR.