Vijesti
Objavljeno: Sub 01.07.2017.

Tri promaknuća hrvatskih članova unutar Uefe

Od subote (prvog dana srpnja) na snagu je stupila odluka o ažuriranom sastavu Uefinih organa i tijela za mandate od 2015. do 2019. godine.

Potvrđeno je time, od strane Uefe, da je Ivančica Sudac, inače voditeljica HNS-ovog Odjela međunarodnih poslova i licenciranja, promaknuta na poziciju prve dopredsjednice Uefine Komisije za licenciranje klubova.

Boris Durlen, predsjednik HNS-ove Komisije za mali nogomet je promaknut na poziciju trećeg dopredsjednika Uefine Komisije za futsal i nogomet na pijesku, dok je liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević postao treći dopredsjednik Liječničke komisije Uefe.

Na dosadašnjim pozicijama unutar Uefinih organa i tijela ostaju predsjednik Davor Šuker (Izvršni odbor, Nogometna komisija, Komisija za marketinško savjetovanje), izvršni direktor Damir Vrbanović (Komisija za reprezentativna natjecanja), Romeo Jozak (Komisija za razvoj nogometa i stručnu pomoć), Zoran Cvrk (Komisija za stadione i sigurnost), Vladimir Iveta (Pravna komisija), Ante Vučemilović-Šimunović (Vijeće administrativnih stručnjaka), Miljenko Sakoman (Vijeće za izgradnju i upravljanje stadionima) i Zoran Bahtijarević (Antidopinško vijeće).