Vijesti
Objavljeno: Sri 08.09.2021.

Trofej Dinamo sa Šalate na HNTV-u

Završnica Trofeja Dinamo 2021. igra se 11. i 12. rujna na Šalati, a drugog dana će događaje s ovog malonogometnog spektakla popratiti i Hrvatska nogometna televizija.

Na završni turnir se plasiralo šest najboljih momčadi osnovnog dijela te su sve momčadi potvrdile sudjelovanje i utrku za epitetom najboljeg malonogometnog sastava u gradu i okolici, kao i za nagradni fond u iznosu od 20.000 kuna.

Direktni plasman u polufinale osigurali su najbolja momčad osnovnog dijela, Cvjetno Poliklinika Milojević, te Građanska udruga Dugave.

CP Milojević u polufinalu će igrati protiv boljeg iz dvoboja Megaton Dinsar - SZZG Poliklinika Ribnjak, dok će GU Dugave igrati protiv pobjednika susreta Ktechnologies - Pizzeria Viva.

U subotu su na rasporedu četvrtfinalni i polufinalni ogledi, kao i dvoboj za treće mjesto, dok se u nedjelju igra finale (18:15 sati) i to neposredno prije početka utakmice Futsal Dinama i novog člana Prve HMNL, Šibenika 1983, (19:30 sati).

U poluvremenu tog dvoboja održat će se Superkup Oskar Kadrnka, u kojem igraju osvajači Oskarovih memorijala (Gračani i Šubić).

Na HNTV-ovom YouTube kanalu u nedjelju pogledajte finale Trofeja Dinamo, a na istom mjestu, ali i u programu HNTV-a, pogledajte nedjeljne događaje od 19:30 sati pa nadalje (ogled Futsal Dinama i Šibenika 1983 te Superkup Oskar Kadrnka).