Vijesti
Objavljeno: Uto 03.03.2020.

Tudor: Na Poljudu i protiv Barcelone ili Reala idemo na pobjedu

Nogometaši Hajduka ove sezone igraju odlično na svom stadionu. U 12 ligaških utakmica ostvarili su 11 pobjeda uz jedan poraz. Pobijedili su i Dinamo (1:0), imaju najbolji domaći napad u Ligi (28 golova), a ova srijeda (od 19 sati) donosi veliki derbi protiv Dinama.

- Veselimo se utakmici. Osobno bih volio da je derbi svaku nedjelju. Uvijek želim pobijediti u takvim utakmicama, kao trener Hajduka pogotovo. Ozračje je odlično. Dinamo je veliki suparnik, igrao je u Ligi prvaka, napravio je fenomenalne stvari, ali da na Poljud dolaze Barcelona ili Real, mi idemo na pobjedu. Tako će biti i u srijedu, rekao je trener Splićana Igor Tudor.

- Dinamo nije na razini iz prvog dijela sezone, ali to nema veze. Kada je derbi sve nestaje, vrijedi samo tih 90 minuta. Kakvi mi moramo biti? Ne volim tu riječ hajdučki, izgleda mi kao klišej, ali ima nešto u tome. Moramo dati sve od sebe, to je obaveza. Hoćemo li pobijediti ne znam, ali možemo i želimo to.

Tudor je još za kraj napomenuo:

- Znam za kaznu koju ima Bjelica, ali meni je drago da je Neno sutra na klupi. Imam o njemu super mišljenje. Neka bude fešta. Ovo je nogometna utakmica, idemo svi zajedno uživati.