Vijesti
Objavljeno: Uto 18.02.2020.

U Dinamu predstavili sva zimska pojačanja

U noći s ponedjeljka na utorak okončan je zimski prijelazni rok za hrvatske klubove, a u utorak je aktualni prvak Dinamo službeno predstavio aktualna pojačanja.

Posebno je aktivan Dinamo bio u samoj završnici kada je doveo dva, potencijalno, sjajna pojačanja.

Prvi je 18-godišnji Matias Godoy, veliki talent argentinskog nogometa, a drugog je Dinamo doveo na samom kraju prijelaznog roka, a u pitanju je Robbie Burton, dosadašnji kapetan U-23 momčadi Arsenala.

Osim što su iz Lokomotive još došli Lirim Kastrati i Fran Karačić, ali će Dinamov dres odjenuti tek na ljeto, kao i crnogorski nogometaš Stefan Milić, Dinamo je obavio produženje ugovora kada su u pitanju Marin Leovac, Nikola Moro, Petar Stojanović i Mario Ćuže.

- Cilj je osvojiti naslov prvaka i ponovno ući u Ligu prvaka. Vjerujem u naš stožer, igrače i navijače i vjerujem u nove radosti, kratko je dometnuo predsjednik Mirko Barišić, dok je sportski direktor Zoran Mamić rekao:

- Sve što smo ranije napravili s Danijem Olmom je impuls da mladi igrači iz drugih velikih klubova dođu kod nas. To je pokazatelj ugleda kojeg Dinamo ima u svijetu. Imamo još jedno iznenađenje, ali čekamo dozvolu Fife da bude registriran. U pitanju je još jedan mladi igrač. Ponosni smo na sve to. Dinamo će u budućnosti biti još bolji i kvalitetniji, nego li je bio.