Vijesti
Objavljeno: Sri 04.05.2022.

U Medulinu održan veliki Međunarodni dječji turnir

Medulin je bio domaćin 21. otvorenom međunarodnom dječjem turniru koji se održao nakon dvije godine stanke. Nastupalo je 46 klubova, odnosno, čak 164 momčadi, a zanimljivo je navesti da je u šest konkurencija bilo šest različitih pobjednika.

Među najmanjima, zagićima do osam godina starosti, pobjednik je postao Hajduk koji je u polufinalu svladao Dinamo, a u finalu Lokomotivu.

U konkurenciji zagića do devet godina starosti najuspješnija momčad bila je Kustošija koja je u polufinalu, nakon deveteraca, izbacila Lokomotivu, a na isti način, nakon deveteraca, bila je bolja i u finalu od austrijske Admire Wacker.

Među limačima do deset godina starosti pobijedio je Osijek koji je u finalu nadjačao Istru 1961, dok je među limačima do 11 godina starosti najbolja bila novosadska Vojvodina, ispred drugog Hajduka i trećeg Dinama.

U konkurenciji mlađih pionira do 12 godina starosti pobjedu je proslavila momčad Rijeke, ispred Lokomotive i Hajduka, dok je u najstarijoj konkurenciji, mlađih pionira do 13 godina starosti, Lokomotiva u finalu bila bolja od HAŠK-a.

Foto: HNS