Vijesti
Objavljeno: Sri 29.05.2019.

U Šibeniku spremni za dvije najvažnije utakmice u sezoni

Hrvatska nogometna televizija uživo će prenositi dvije kvalifikacijske utakmice za popunu Hrvatski Telekom Prve lige iduće sezone.

Borbu ponovno vode nogometaši Istre 1961, ove sezone pretposljednja momčad prvoligaškog okruženja, i Šibenik, drugoplasirana momčad Druge lige.

Prva se utakmica igra na Šubićevcu ovog petka (od 19 sati), a podsjetimo kako su prije tri sezone isti klubovi vodili borbe kroz kvalifikacije. Tada su oba susreta okončana uz 1:1, ali su Puljani imali više sreće i smirenosti prilikom izvođenja jedanaesteraca.

- Ovo su posebne utakmice. Stvarno je sve moguće, a i najmanji pad koncentracije može nam presuditi neodlazak u Prvu ligu. Putokaz nam može biti Kup utakmica koju smo odradili protiv Hajduka. Navijači? Naravno da će nam puno značiti podrška navijača, stvarno ne znam kada će se napuniti stadion na Šubićevcu, ako ne sada protiv Puljana, rekao je obrambeni igrač Šibenika Boris Panđa, dok je Zvonimir Blaić dodao:

- Ne bismo bili zadovoljni rezultatom 0:0. Moramo odigrati čvrsto i odlučno i u svakom trenutku pokazati da vrijedimo i da nam je mjesto u Prvoj ligi.