Vijesti
Objavljeno: Čet 05.05.2022.

Velikani hrvatskog nogometa uveličali humanitarni spektakl u Travniku

Mnogobrojna velika imena hrvatskog nogometa, kao i čelnici Hrvatskog nogometnog saveza, uveličali su humanitarni nogometni spektakl u Travniku. Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, predvodio je jake snage hrvatskog nogometa na travničkom stadionu, a sve u službi humanosti.

Predsjedniku Kustiću u prvom redu tribina pridružili su se dopredsjednik Mario Smodlaka, član Izvršnog odbora Darko Raić-Sudar, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, tehnički direktor Stipe Pletikosa, savjetnik Zorislav Srebrić te počasni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Blažević, koji je doživio najveće ovacije u svom rodnom gradu, a ujedno je ovom prilikom postao i počasni građanin Travnika.

Na terenu su, pak, u hrvatskoj momčadi humanih zvijezda bili nekadašnji nogometni majstori poput Gorana Vlaovića, Marija Stanića, Nike Kranjčara, Ivice Olića, Borisa Živkovića, Roberta Špehara, Nenada Pralije, Miroslava Bičanića, Vladimira Vasilja, Mate Neretljaka i ostalih.

Utakmica je završila s miroljubivih 5:5, a po dva pogotka su za hrvatsku momčad postigli Olić i Vlaović, dok je još jedan dodao Josip Kupreškić.

- Svima nama je pravo zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnim akcijama i osobno ću se uvijek odazivati tome. Drago mi je da poslije aktivne igračke karijere mogu igrati revijalne utakmice i pomagati onima kojima je potrebno, rekao je ovom prilikom Ivica Olić.

Foto: HNS