Vijesti
Objavljeno: Pet 06.10.2017.

Vida: Nismo zaslužili pobijediti Fince

I među hrvatskim reprezentativcima bila su isključivo tužna lica, nakon samo jednog osvojenog boda (1:1) u utakmici protiv Finaca. Evo i nekih komentara.

Domagoj Vida:

- Nismo zaslužili danas pobijediti. Poveli smo i stali. Finci su uzeli loptu, počeli su igrati kako njima odgovara i na kraju su nam postigli pogodak. Treba biti pošten i reći da kod nas stvarno nešto ne štima. Ne treba raditi dramu od svega, ali moramo se ozbiljno zamisliti. Lošije od ovoga vjerojatno ne može biti i Ukrajina nam je posljednji vlak. Idemo mi igrači skupiti glave i pokušati u Kijevu barem dogurati do dodatnih kvalifikacija.

Andrej Kramarić:

- Teško mi je nešto posebno reći. Razočarani smo. Prije ljeta smo bili u sjajnoj situaciji, a sada se u zadnjem ogledu, na strašno teškom gostovanju moramo boriti za dodatne kvalifikacije. Ne znam koji su razlozi koji su nas doveli do ovoga. Ne znam rješenje. Nismo na razini na kojoj možemo biti i ne igramo kako se od nas očekuje. Valjda ćemo se skupiti, ne gledati unatrag i pokušati u Kijevu napraviti dobar rezultat.