Video
Objavljeno: Uto 10.12.2019.

VIDEO: Batarelo za HNTV: Posebno je igrati na Poljudu

Kapetan druge momčadi Hajduka je 21-godišnji obrambeni nogometaš Ivica Batarelo koji je ovom prilikom gostovao u programu Hrvatske nogometne televizije.

Dosta dobro su Splićani odradili prvi dio sezone te su na zimsku pauzu otišli kao četvrta momčad na drugoligaškoj ljestvici.

- Dobro smo ušli u sezonu. Malo smo slabije odradili ovaj zadnji dio, nismo nikako mogli postići pogodak, iako je i tada igra bila vrlo dobra. Igranje na Poljudu? Osjećaj je predobar i poseban, iako šteta što i češće nismo igrali na Poljudu. Šteta i što ne bude malo više gledatelja na tim susretima, rekao je Batarelo i nastavio:

- Druga liga je stvarno izjednačena. Mladi igrači stvarno imaju dobru priliku napredovati. Osobno bih, naravno, u nekom trenutku želio napraviti iskorak prema Prvoj ligi.

Batarelo je već dosta toga prošao u svojoj kratkoj karijeri. Naime, počeo je u Solinu pa je boravio i u zagrebačkom Dinamu, Adriaticu, na posudbi u slovenskom prvoligašu Krško i sada je u Hajduku.

- Bio sam u Zagrebu, u Dinamu, oko godinu i pol dana. Bilo je lijepo, ali bio sam gore sam, bez roditelja. Nije bilo lako i odlučio sam se vratiti doma. Sada sam u Hajduku, našem najvećem klubu i to je ipak ostvarenje mog sna.

Cijelu priču o Ivici Batarelu pogledajte u video prilogu.