Video
Objavljeno: Pon 21.10.2019.

VIDEO: Bišćan za HNTV: Početni dojmovi u U-21 reprezentaciji su vrlo pozitivni

U nogometnom talk showu Mali nogometni razgovori gostovao je Igor Bišćan, novi izbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije, te je tom prilikom rekao:

- Nakon uvodnih nekoliko tjedana na novom poslu i nakon dvije odrađene utakmice, mogu reći da su dojmovi pozitivni. Dobro je prošao prvi susret s igračima, dobro je bilo na utakmicama, prijateljskoj protiv Mađarske i kvalifikacijskoj protiv San Marina. I jedna i druga utakmica dale su određene informacije za ubuduće, iako je Mađarska bila ozbiljniji test. Ali, bilo je jako efikasno, zabili smo 11 golova, a igrači su pokazali da su kvalitetni i motivirani.

- Ideja o dolasku na dužnost izbornika U-21 reprezentacije mi se sve više sviđala kako sam više o njoj razmišljao. Sjeo sam s ljudima iz HNS-a i vrlo brzo smo se dogovorili.

O odlasku iz Rijeke Bišćan je samo kratko rekao:

- Ne bih previše o tome, to je sada završena priča. Mogu samo reći da moj stožer i ja nismo naišli na razumijevanje i podršku kakvu smo željeli. I kada je tako onda nema ni smisla forsirati nešto dalje.

O kvalifikacijskoj skupini u kojoj je Hrvatska U-21 Bišćan je rekao:

- Konkurencija je kvalitetna i sigurno će biti neizvjesno. Češka, Grčka i Škotska su jake reprezentacije, čak i Litva na svom terenu može biti nezgodna. Ali, u svemu tome mislim da je Hrvatska ipak najkvalitetnija, iako to nije nikakva garancija u svemu, rekao je između ostaloga novi izbornik Hrvatske U-21.

Cijeli razgovor s Igorom Bišćanom možete pogledati u video prilogu.