Video
Objavljeno: Sri 13.03.2019.

VIDEO: Bjelica: Dinamo i hrvatski nogomet nisu nepoznanica

U Lisabonu je trener Dinama Nenad Bjelica održao službenu konferenciju za novinare uoči uzvratne utakmice osmine finala Europske lige protiv Benfice. U uzvrat Dinamo starta s golom prednosti iz prve utakmice.

- Već sam ranije rekao, to je opasan rezultat, ali ujedno mi ta prva utakmica daje nadu da ćemo proći Benficu. U domaćem prvenstvu Benfica je kiksala prije nekoliko dana, iako je trebala pobijediti u tom susretu s obzirom na sve prikazano. Očekujem i protiv nas napadačku Benficu koja će pokušati doći do brzog pogotka uz pomoć svojih navijača, rekao je Bjelica, ali vrlo brzo uz to dodao:

- Mi nismo nepoznanica. Svi znaju tko smo i što je hrvatski nogomet. Imamo najboljeg nogometaša na svijetu, a Dinamo je zasluženo došao do ove faze natjecanja. Dinamov bi prolaz mnogo značio za hrvatski nogomet, završio je trener Dinama.

Na službenoj konferenciji za novinare sudjelovao je i igrač hrvatskog prvaka Nikola Moro.

- Velika mi je čast nastupati protiv uglednog suparnika, kao što je Benfica. To će mi sigurno pomoći u nogometnom razvoju. Mi se u Lisabon nismo došli braniti ni čuvati 1:0 iz prve utakmice. Došli smo pobijediti.