Video
Objavljeno: Pet 20.12.2019.

VIDEO: Bjelica za HNTV: Spremni smo ako se dogode ključni odlasci

Na zasluženu zimsku pauzu odlazi Dinamo koji je opet dominirao u hrvatskim okvirima, ali je i ostavio odličan dojam igrama u Ligi prvaka.

- Ova sezona bila je nešto teža nego prošla, jer nam je u domaćem prvenstvu pritisak ipak stvarao Hajduk koji je jedno vrijeme bio prvi na ljestvici. Isto tako, napori u Ligi prvaka su ipak veći, nego u Europskoj ligi gdje smo nakon četiri utakmice već osigurali prolaz dalje. Dogodio nam se i onaj poraz u Varaždinu, ali je reakcija igrača nakon toga bila odlična. Dobili smo devet utakmica, remizirali samo s Hajdukom i zasluženo smo tu gdje jesmo, rekao je Bjelica za HNTV u sklopu posebnog izdanja emisije Treće poluvrijeme i nastavio:

- Sigurno ćemo smanjivati kadar. Bit će sigurno i ponuda za naše stožerne igrače, Olma, Oršića ili Petkovića, ali vidjet ćemo kako će klub reagirati u svemu. U svakom slučaju, imamo široki kadar i spremni smo ako se dogode odlasci nekih ključnih igrača. Neki će otići i na posudbu, a neki sigurno mogu dobiti značajniju ulogu nego do sada. Juniori? Igor Jovičević i njegov stožer rade odličan posao. Neki su mladi igrači već debitirali u seniorskoj momčadi i to će ići dalje. No, moramo dozirati mlađe igrače.