Video
Objavljeno: Uto 01.10.2019.

VIDEO: Bulat za HNTV: Ostajem u Šibeniku, ovdje mi je savršeno

Mladi 18-godišnji Marko Bulat ponajbolji je igrač Šibenika, vodeće momčadi Druge lige, i definitivno najveći talent kluba sa Šubićevca.

Bulat odrađuje već treću drugoligašku sezonu u Šibeniku, debitirao je protiv Varaždina kada je imao samo 16 godina i jedan dan te se prisjetio tog dana.

- Večer prije nisam mogao spavati. Trener mi je rekao da ću igrati i stvarno sam bio uzbuđen. Točno se sjećam svega, cijelu utakmicu znam napamet, rekao je Bulat te nastavio:

- Nikako nisam očekivao da ću s 18 godina ući u svoju treću drugoligašku sezonu. Ali, pokušavam staviti sa strane godine. Klupska očekivanja? Još pamtim te dvije kvalifikacijske utakmice za HT Prvu ligu prošle sezone kada smo ispali od Istre 1961. Sve smo dali u te dvije utakmice. Trenirali, analizirali, ali ostala su slomljena srca. Bio sam jako ispražnjen nakon svega. Užasno mi je bilo. Ali, ne, nema oproštaja od Šibenika, ovdje mi je savršeno. Idemo dalje, mislim da ove sezone imamo još bolju momčad i pokušat ćemo ponovno do Prve lige.

Spomenuo je Bulat i kakav mu je rad s novim trenerom Krunoslavom Rendulićem.

- Rad s njim je zaista profesionalan. Kada se radi, radi se. Ja sam najviše "osmica" u igri, nadopunjavam se, radim ono što se traži od mene, rekao je talentirani šibenski nogometaš.

Cijelu priču o Marku Bulatu pogledajte u video prilogu.