Video
Objavljeno: Sri 16.01.2019.

VIDEO: Dinamove nade za HNTV: Pripreme u Turskoj za nas su san

Trener Dinama Nenad Bjelica na pripreme u turski Belek poveo je i nekoliko mladih igrača iz kluba, kao nagradu za njihovo zalaganje, ali i talent koji posjeduju.

Taj mladi novi val predvode Mario Ćuže, Roko Baturina, Bartol Franjić i Marko Gjira koji su za HNTV, s uzbuđenjem, govorili o impresijama.

- Ovo je sigurno san za sve nas mlade igrače. Biti s prvom momčadi na pripremama je fantastičan osjećaj. Treninzi su dobri, pobjeđujemo u prijateljskim utakmicama. Sve je kako treba biti, komentirao je Mario Ćuže.

U istom tonu nastavio je pričati Bartol Franjić:

- Naravno da je čast što sam tu, ali očito smo ovaj poziv i zaslužili. Svi mi za ovo živimo, da budemo dio prve momčadi. Lijepo je raditi s igračima iz prve momčadi, iskusni su, pokažu ti, savjetuju, upute...

Jedan od velikih talenata Dinamove škole je i Roko Baturina koji je, pak, kazao:

- Presretni smo i uzbuđeni. Sve je zbilja lijepo, od smještaja do hrane. Rad na treninzima i biti dio prve momčadi poseban su osjećaj. Sve ide po planu i mi mladi ovo vrijeme koristimo da naučimo što više.

Na kraju je Marko Gjira zaključio:

- Iskreno se nisam nadao da ću putovati u Tursku, a sada kada se to dogodilo nema boljeg poticaja za daljnji žestoki rad. Svima nama cilj je jednog dana biti u prvoj momčadi.