Video
Objavljeno: Ned 23.06.2019.

VIDEO: Gračan: Želimo Euro okončati pobjedom protiv Engleske

Hrvatski nogometaši do 21 godine starosti u ponedjeljak (od 21 sat) završavaju sa svojim nastupom na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Suparnik za kraj bit će Engleska, reprezentacija koja je, kao i Hrvatska upisala dva poraza (od Rumunjske i Francuske) u ovoj skupini C.

- Želimo odigrati dobro, kvalitetno i odgovorno te ostvariti pobjedu s kojom bi se oprostili od ovog natjecanja. Protiv Francuske smo pokazali da možemo, da smo se fizički i psihički podigli te želimo ostati na toj razini. Ovo je veliko iskustvo za sve nas i važno je ne posustajati bez obzira na poraze. Vidjeli smo da i neke jače reprezentacije po imenima imaju probleme, a to je sve zbog kvalitete ovog turnira, rekao je izbornik Nenad Gračan te najavio neke promjene u sastavu:

- Bit će određenih promjena u sastavu. Priliku će dobiti neki igrači koji su do sada igrali manje, želja nam je da svi koji su došli dobiju šansu za igru.

Nikola Moro je, pak, dodao sljedeće:

- Želimo odigrati pravu utakmicu i ispraviti ono što smo propustili napraviti u prva dva susreta. Nekako se i svi mi igrači osjećamo kao da smo ostali dužni i sami sebi, ali i našim navijačima i svima koji nas gledaju. No, optimist sam, ipak smo protiv Francuske pokazali mnogo više, nego li u prvom susretu.

Branimir Kalaica je, pak, rekao:

- Ako ponovimo igru protiv Francuske i ako budemo igrali kao momčad, ne bi trebalo biti problema protiv Engleske.

TAGOVI