Video
Objavljeno: Čet 12.03.2020.

VIDEO: Grbeša za HNTV: Lijepo je vratiti se natrag u Futsal Dinamo

Kristijan Grbeša vratio se nakon godinu i pol dana u Futsal Dinamo te će biti njegova jaka karika u drugom dijelu sezone i u doigravanju.

Hrvatska nogometna televizija ugostila je, pak, Grbešu koji je svoju priču počeo:

- Sve je počelo u Petrinji. Prvo veliki pa mali nogomet i igranje za Petrinjčicu mi je ostalo jedino futsalsko iskustvo izvan Zagreba.

Grbeša je posljednjih godinu i pol dana proveo u praškoj Sparti gdje je jedno vrijeme bio i prvi strijelac tamošnjeg prvenstva.

- O Pragu i tom iskustvu mogu samo govoriti lijepim riječima. Sa mnom su bili supruga i dijete, Prag je prava europska metropola. Sa mnom je u Pragu igrao i Tihomir Novak. Ostvarivali smo i odlične rezultate, postali prvaci. No, supruga se morala vratiti u Zagreb, ja sam obnovio razgovore s Futsal Dinamom i vratio sam se.

O svom novom (starom) klubu Grbeša je rekao:

- Nije uopće floskula kada kažem da klub raste. Jako se dobro trenira i mladi igrači, koje sam ostavio po odlasku, su napredovali. Opasni smo. Jako teško primamo pogotke i ambicije su u nastavku sezone velike. Lijepo je, uistinu, vratiti se natrag. Najveći rivali? Teško mi je reći, nekako mi se čini da nas nitko ne voli.

Cijelu priču o Kristijanu Grbeši pogledajte u video prilogu.