Video
Objavljeno: Čet 11.10.2018.

VIDEO: Hyundai novi partner Hrvatskog nogometnog saveza

Hyundai Hrvatska postao je službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. U četvrtak je potpisan ugovor o međusobnoj suradnji.

Hyundai je, inače, kao sponzor u vrhunskom nogometu prisutan više od 20 godina te ovime po drugi put postaje partner najjačem sportskom brendu u Hrvatskoj.

Prilikom potpisivanja ugovora predsjednik HNS-a Davor Šuker rekao je:

- Hrvatski nogometni savez se ovim ugovorom nastavlja povezivati sa snažnim partnerima čija će nam podrška puno značiti u budućnosti. Hyundai je tvrtka koja teži izvrsnosti i inovativnosti što se odlično preklapa s vrijednostima HNS-a.

Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska je, pak, dodao:

- Suradnja s Hrvatskim nogometnim savezom još je jedan korak prema pozicioniranju brenda Hyundai kao vodeće marke automobila u Hrvatskoj i nastavak jačanja globalne strategije povezivanja s nogometom. Već 20 godina Hyundai donosi strast, dinamičnost i uzbuđenje nogometne igre do obožavatelja diljem svijeta. Sretni smo i ponosni zbog početka ovog partnerstva.

Savez će na raspolaganju imati najsuvremenija Hyundai vozila, a partnerstvo s Hyundaijem će biti vidljivo kroz logotip na trening dresu, izložene automobile na domaćim susretima, oglašavanjem na LED ekranima tijekom domaćih utakmica i nizom zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja te drugih aktivacija.

TAGOVI