Video
Objavljeno: Uto 20.08.2019.

VIDEO: Ivanušec: Dolazak u Dinamo je ostvarenje sna

Uoči prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv norveškog Rosenborga neki od igrača zagrebačkog Dinama družili su se s navijačima u središtu Zagreba ispred Dinamovog fan shopa, a ujedno je ta prilika iskorištena kako bi se predstavilo novo pojačanje Dinama Luka Ivanušec.

- Odbio sam sve ponude i dočekao Dinamo. To je bila apsolutno moja prva želja i dolazak u Dinamo je ostvarenje sna. Drago mi je što se sve završilo na takav način i imam veliku zahvalu prema Lokomotivi gdje sam proveo lijepe četiri godine i postao igrač, ali i svim ljudima u Dinamu, rekao je Ivanušec te dodao:

- Kao dječak sam, kao i ostali, znao samo za Dinamo i Hajduk. Ja sam uvijek, naravno, bio ova Dinamova strana. Sada je trenutak da se dokažem i dam sve od sebe kako bi bio što bolji.

Naravno, u fokusu igrača i navijača Dinama je posljednja prepreka u kvalifikacijama prema Ligi prvaka, a to je norveški Rosenborg. Prva se utakmica igra na maksimirskom stadionu u srijedu (od 21 sat), a jedna od najvećih opasnosti za Norvežane bit će reprezentativac Bruno Petković.

- Vjerojatno bi devet od deset ljudi reklo kako smo mi kvalitetnija momčad od Rosenborga, ali jedini pokazni faktor je teren. Pripremamo se, usavršavamo i radimo na tome da budemo još bolji i na kraju izborimo Ligu prvaka, rekao je Petković uz dodatak:

- Cilj svima nama je da kod naših navijača budemo nešto posebno. I ovo druženje s njima je jedan od dokaza toga.