Video
Objavljeno: Uto 12.05.2020.

VIDEO: Ivković za HNTV: Nema lakog trenutka, uvijek moraš nešto napraviti

Hrvatska nogometna televizija tijekom srijede je bila u posjeti zaprešićkom Interu čiji se igrači spremaju za nastavak sezone, ali i nastavak žestoke borbe za ostanak u HT Prvoj ligi.

Tijekom pauze došlo je do trenerske promjene u klubu. Željka Petrovića je zamijenio Tomislav Ivković koji je ovom prilikom izjavio:

- Nema lakoga trenutka, jer gdje god dođeš moraš nešto napraviti. Isto tako, volio bih da moji igrači shvate kako je nogomet samo igra. Sutra je novi dan i ništa se ne mora. Želim da u ostatku Prvenstva, koji je specifičan jer je do kraja ostalo samo deset kola, igrači obave svoj dio posla opušteno.

- Sigurno je hendikep što nam se iz Rusije ne može pridružiti Serderov. Ne znamo kada će moći doći i pripremamo se kao da ćemo igrati bez njega. Druga loša stvar za nas je ta da imamo 14 stranaca koji su kasnije došli, bili u izolaciji i sada su u zaostatku za ostalima. Ali, radimo, trudimo se i borit ćemo se od prve minute, rekao je Ivković.

Direktor Branko Laljak je uglavnom govorio o financijskom stanju kluba, svim poteškoćama s kojima se iz godine u godinu bori njegov klub, ali je uz dosta optimizma za HNTV naveo:

- Veselimo se ovom nastavku jer nam ipak otvara nove perspektive. Optimist sam. Imamo viziju, cilj i znanje te sam siguran kako na kraju Prvenstva nećemo biti posljednji.