Video
Objavljeno: Sub 09.05.2020.

VIDEO: Jovićević za HNTV: Igrači treniraju s osmijehom, prava je atmosfera

Druga postaja HNTV-a u obilasku hrvatskih prvoligaša bio je Dinamo, aktualni hrvatski prvak i uvjerljivo vodeća momčad na ljestvici.

U pauzi se u Dinamu dogodila trenerska smjena, a novi čovjek na klupi je Igor Jovićević koji je drugu momčad Dinama zamijenio prvom.

- Kako svima, tako i nama. Stanje u momčadi i na treninzima je stvarno zadovoljavajuće. Igrači treniraju s osmijehom, radna je atmosfera, svi imamo veliki gušt na terenu. Iako su uvjeti drugačiji, možemo napraviti mnogo toga. I kondicijski i taktički, rekao je Igor Jovićević i dodao:

- Imamo dovoljno vremena pripremiti se najbolje što možemo za nastavak, ali je ipak pitanje kada ćemo dobiti dopuštenje za rad u velikoj grupi i kada će se dogoditi to samo sučeljavanje među igračima na terenu. Ali, ima mnogo strasti u našem radu i bit će sve u redu.

Veznjak Nikola Moro je, pak, dodao:

- Radimo u grupama po pet igrača. Svatko ima svog trenera i svog fizioterapeuta. Mislim da izvlačimo maksimum iz svega. Nisam u grupi kojoj je trener Jovićević, ali upoznao sam ga i ranije. Uostalom, odigrao sam neke utakmice za drugu momčad. Nastavak? Imamo lijepu prednost na ljestvici. Slušat ćemo trenera i neće biti problema.