Video
Objavljeno: Uto 12.11.2019.

VIDEO: Jugović za HNTV: Nema straha za Kustošiju

U programu Hrvatske nogometne televizije, u emisiji o Drugoj ligi, gostovao je 30-godišnji Igor Jugović, danas kapetan i najiskusniji igrač Kustošije.

Sezonu momčad sa zapada Zagreba nije dobro počela, konstantno je u donjem domu ljestvice, no Jugović tvrdi:

- Nema straha za nas. Loše smo počeli, dogodila se i promjena trenera, ali počele su se događati pozitivne stvari. Mlada smo momčad, s manjkom iskustva. U svemu nam nedostaje realizacija, ali vjerujem u bolje sutra.

- U Kustošiji sam počeo trenirati nogomet. Potom sam prešao u Zagreb gdje sam boravio veliki dio karijere, ali sam dosta godina proveo i u inozemstvu, rekao je nogometaš koji je u karijeri skupio čak 101 nastup u Prvoj hrvatskoj ligi te je kao mladić prolazio kroz većinu hrvatskih reprezentacija.

- U Drugoj ligi je jako puno mladih igrača koji još nisu definirani. Zato mnogi od njih variraju u formi pa shodno tome ima i dosta amplituda u rezultatima mnogih klubova. Teško je procijeniti ponekad tko je favorit u određenim utakmicama i svašta je moguće. Ali, talenata definitivno ne nedostaje.

O svojim inozemnim godinama je rekao:

- Zanimljivo je bilo. I u Kazahstanu, u Irtiš Pavlodaru. Također i u Sheriff Tiraspolu, iako nekako po najboljem pamtim godine kada sam igrao u islandskom prvenstvu, rekao je Jugović.

Cijelu priču o Igoru Jugoviću pogledajte u video prilogu.