Video
Objavljeno: Pet 15.05.2020.

VIDEO: Kulešević za HNTV: Imat ćemo što za reći u nastavku sezone

U petak je Osijek bila nova stanica Hrvatske nogometne televizije na proputovanju Hrvatskom pri čemu posjećuje hrvatske prvoligaše.

Osijek u nastavku sezone ima mnogo posla na dva kolosijeka. U HT Prvoj ligi se nalazi na petom mjestu i želi popraviti taj plasman u idućih deset kola. U Kupu su ambicije najveće moguće. Osječani žele trofej, a u polufinalu igraju kod Rijeke.

- Mislim da smo napravili dobar posao tijekom priprema. Lijepo je vrijeme, imamo dobar teren i radujemo se svemu. Slijede nam pripremne utakmice. Prvo međusobna, a na Maksimiru ćemo protiv Dinama imati generalnu provjeru, komentirao je trener Osijeka Ivica Kulešević i dodao:

- Ta polufinalna utakmica Kupa je naravno jedan od ključnih trenutaka u nastavku sezone. Iako neće biti navijača i to je svima hendikep, Rijeka je ipak kao domaćin u prednosti. Ali, nadam se prolasku. Prvenstvo? I ranije sam rekao da smo ostali dužni navijačima, ali još više sami sebi. Dobra smo momčad i mislim da imamo što za reći u nastavku sezone.

Prvi strijelac HT Prve lige je osječki napadač Mirko Marić koji je, pak, dodao:

- Nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao, ali interes kluba je u prvom planu. Kup je naša velika šansa, kao i svima ostalima. Ispadanjem Dinama porasle su ambicije svima. U Prvenstvu je sve blizu. Peti smo, ali nismo mnogo udaljeni od drugog mjesta. Sve će utakmice do kraja sezone biti ključne.