Video
Objavljeno: Sri 25.09.2019.

VIDEO: Mavrović za HNTV: Osjećaj je i dalje fenomenalan

U emisiji 4 plus 1 programa Hrvatske nogometne televizije gostovao je Marinko Mavrović, izbornik hrvatske U-19 reprezentacije u futsalu, a koja je nedavno kreirala fantastičan rezultat osvajanjem srebrne medalje na Europskom prvenstvu.

Još se jednom Mavrović za HNTV prisjetio tog velikog rezultata u Latviji.

- I dalje je osjećaj jako dobar, ne izlazi iz glave taj rezultat. Ponosni smo i sretni što smo napravili povijesni rezultat za hrvatski futsal. Ovako nešto nitko nije očekivao i stvarno je fenomenalan osjećaj da smo parirali svima osim Španjolskoj koja je svijet za sebe, rekao je Mavrović koji će od iduće sezone trenirati prvoligaša Uspinjaču Gimku.

- Ima stvarno jako puno potencijala u U-19 reprezentaciji i ako nastave ovako raditi, naravno da će mnogi od njih jednog dana završiti u seniorskoj reprezentaciji. Uostalom, neki su već imali određene minutaže u A reprezentaciji. No, s obzirom na to da ne postoji U-21 reprezentacija, a ova generacija U-19 je sada izlazna može doći do određenog jaza jer većina ovih igrača ipak nisu odmah za seniorsku momčad i onda dio igrača zna odustati od svega. To je naš problem u ovom trenutku.

O dolasku u Uspinjaču Gimku Mavrović je rekao:

- Meni je jako drago što sam tu. Kontakt je uvijek postojao, jako dugo se poznam s ljudima koji vode Uspinjaču Gimku, stalno se sudaramo. Zaželio sam se Zagreba nakon svega.

Cijeli razgovor s Marinkom Mavrovićem pogledajte u prilogu.