Video
Objavljeno: Uto 05.11.2019.

VIDEO: Mesec za HNTV: Cilj Sesveta je mogući ulazak u Prvu ligu

Hrvatska nogometna televizija u svojoj novoj emisiji o Drugoj ligi ugostila je Vedrana Meseca, ofenzivnog veznog igrača Sesveta. Mesec je s 31 godinom najiskusniji igrač kluba koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice.

- Jedna od mojih dužnosti je i da usmjeravam mlade igrače. Lijepo je bilo vratiti se u Sesvete jer sam ovdje kao dječak napravio prve nogometne korake. Zov od doma bio je jak, a i svidio mi se cijeli projekt Sesveta koji je ozbiljan. Imamo domaće dečke, ambiciozni smo i ako je moguće željeli bismo se boriti za ulazak u Prvu ligu, rekao je Mesec te o Drugoj ligi dodao:

- Osim Šibenika, svi mi ostali smo vrlo izjednačeni. Napeto je, nikada se ne zna tko će koga dobiti i zanimljiva je i kvalitetna ova Druga liga za mlade igrače.

Mesec je u karijeri prošao sve i svašta. Igrao je od Luksemburga do Singapura ili, pak, za slovenskog prvoligaša Aluminij.

- Jest, bilo je svačega. U Luksemburgu sam imao prvo inozemno iskustvo i te su me dvije i pol godine obogatile. U Singapuru je bilo ludo. Od kompletnog blještavila u gradu, do nesnosnih vrućina i vlage. Nakon svega toga i grada od pet milijuna ljudi, došao sam u malo slovensko mjestašce Kidričevo gdje sam igrao za Alumnij. Tamo sam se, pak, potpuno prepustio nogometu. Ništa drugo nisam ni mogao raditi.

Cijelu priču o Vedranu Mesecu pogledajte u video prilogu.