Video
Objavljeno: Sri 16.10.2019.

VIDEO: Osredkar za HNTV: Makarska je moj drugi dom

Mnogi navijači Novog Vremena Apfel, posljednje dvije godine hrvatskog prvaka Prve HMNL, reći će kako je 33-godišnji Slovenac Igor Osredkar mozak te momčadi.

Slovenski igrač gostovao je u programu Hrvatske nogometne televizije te je na početku opisao vrijeme koje je do sada proveo u Makarskoj, a već je pet godina u tom dalmatinskom gradu.

- Kada sam prvi put došao ovdje, a bilo je to 2014. godine, nisam očekivao da ću se toliko dugo zadržati. Do dolaska u Makarsku nikada nisam ni napustio Sloveniju, svoj grad. Nisam znao što me čeka ovdje, ali sam radio i trudio se. I mogu reći da mi je sve ovo vrijeme proletjelo. Kao da je jučer bilo kada sam došao u Novo Vrijeme. Tu mi je sada obitelj, ovo je moj drugi dom, rekao je Osredkar i nastavio:

- Koliko mi znači Makarska jednim dijelom govori i moja tetovaža posvećena ovom gradu. Ovdje uistinu imamo sve što mi treba.

- Imam dosta godina, ali se i dalje osjećam kao mladić. I dok god budem mogao pratiti ritam i pomoći momčadi, bit ću na parketu. Slušam svoje tijelo, s obzirom na godine više pazim na prehranu, masaže i regeneraciju. I za sada dobro ide, nema ozljeda. Kada osjetim da ne mogu, sam ću se povući, dodao je Osredkar.

O novo oformljenoj Ligi 10 rekao je:

- Skoro svako kolo igra se derbi. I od svakog možeš izgubiti, tako da se kvaliteta definitivno pojačala. Novo Vrijeme Apfel? Uživam ovdje, klub je vrhunski organiziran, baš svi u gradu žive za klub i samo se priča o futsalu. Kada je tako onda je lijepo, naglasio je Osredkar.

Cijelu priču o Igoru Osredkaru pogledajte u video prilogu.