Video
Objavljeno: Pon 29.04.2019.

VIDEO: Pjaca i Pivarić za HNTV: Vratit ćemo se spremniji i bolji

U Malim nogometnim razgovorima na Hrvatskoj nogometnoj televiziji gostovali su Josip Pivarić i Marko Pjaca, dvojica hrvatskih reprezentativaca koji se trenutačno oporavljaju od teških ozljeda i operacija.

- Kada se dogodi ozljeda taj prvi dan je definitivno najgori. Negativan si, mnogo razmišljaš o svemu, o operaciji, o dugoj rehabilitaciji koja te čeka. No, ubrzo moraš postati pozitivan da sve nakon toga prođe još bezbolnije, rekao je na početku Marko Pjaca, igrač Juventusa koji je trenutačno na posudbi u Fiorentini.

- Igranje u Fiorentini do ozljede je bilo lijepo iskustvo. Mogu samo pozitivno govoriti o tim mjesecima, no to je sada iza mene. U lipnju se vraćam u Juventus i nadam se da sam s ovim završio razdoblje s ozljedama. U Juventusu su me lijepo svi primili i dobro sam gurao sve do prve ozljede. Onda je uslijedila posudba u Schalke gdje sam malo igrao pa odlazak u Fiorentinu i na kraju ova nova ozljeda. Iskreno se nadam da je to loše razdoblje sada stvarno iza mene.

Josip Pivarić također se trenutačno oporavlja od operacije, ali je mjesec dana ispred Pjace s rehabilitacijom.

- Da, već trčim i radim s loptom. Rehabilitaciju, kao i Marko, obavljam u Zagrebu i kada sam bio na kontroli u svom kijevskom Dinamu oni nisu mogli vjerovati kako se dobro i brzo oporavljam. Bio sam na utakmicama reprezentacije i u Zagrebu protiv Azerbajdžana i u Mađarskoj. Naravno da je moglo bolje, ali mi nekako uvijek sporije krenemo, rekao je Pivarić te dodao:

- Taj dio rehabilitacije mi je najgori. Kada odlazim na tribine i gledam utakmice. Stotine pitanja mi prolaze glavom. Gledaš te duele, skokove, sprinteve... Pitaš se hoćeš to sve opet moći. I naravno, živciraš se što nisi spreman, što nisi dolje na terenu. Ali, radimo svoje, oporavljamo se, spremamo se i vratit ćemo se spremni i jači.

Cijeli razgovor s hrvatskim reprezentativcima Josipom Pivarićem i Markom Pjacom pogledajte u video prilogu.