Vijesti
Objavljeno: Sri 07.03.2018.

VIDEO: Priča o Davoru Kanjuhu (Futsal Dinamo)

Davor Kanjuh igrač je Futsal Dinama i hrvatski malonogometni reprezentativac. U svojoj karijeri nosio je i dres Nacionala, a bavio se i "velikim" nogometom igrajući za mlađe dobne kategorije Dinama, a potom i za Trnje i Dubravu.

- Od samih početaka bavio sam se "velikim" nogometom, no uz to sam volio hakl i mali nogomet te sam potom uz nagovor Matije Đulvata te fakultet, gdje smo igrali Sveučilišnu ligu, prešao u futsal, budući da je vidio moju neku perspektivu, započeo je Kanjuh svoju priču za HNTV.

O svojoj momčadi i njenom putu u 1. HMNL kazao je:

- Prošle smo godine nažalost ispali u play-offu, no ove smo godine završili na prvom mjestu, krenuli smo dobro, iako smo nastavak sezone otvorili porazom. No, moramo ići iz utakmice u utakmicu, na pobjedu, a u play-offu ćemo vidjeti tko je jači i tko će osvojiti naslov.

Otkrio je Kanjuh i kako su se mlađi igrači snašli u Futsal Dinamu, tko je "držao ključeve svlačionice" kada je on stigao u klub, što radi u slobodno vrijeme, kako funkcionira njegov modni brend GranFutbolista, koliko voli kvizove i kako se snašao u kvizu HNTV-ove emisije, ali i još mnogo toga.

Cijelu priču o Davoru Kanjuhu pogledajte u našem video prilogu.