Video
Objavljeno: Pon 18.05.2020.

VIDEO: Rožman za HNTV: Ako budemo pravi, rezultat će nas nagraditi

Hrvatska nogometna televizija u ponedjeljak je posjetila Rujevicu i tamošnjeg prvoligaša Rijeku koja ispred sebe ima velika očekivanja u nastavku ove turbulentne sezone.

Rijeka želi ostati na sadašnjem drugom mjestu ligaške ljestvice, a želi i obraniti naslov pobjednika u Kupu. Evo što su za HNTV rekli Riječani uoči nastavka sezone.

- Mi smo se u jednom trenutku počeli pripremati kao da će početak sezone biti 30. svibnja. Znam da nećemo, uostalom, kao i ostali, biti savršeno spremni, ali radimo sve kako bi bili što bolji, rekao je trener Rijeke Simon Rožman, koji je jedno vrijeme proveo u samoizolaciji na samoj Rujevici.

- Nema alibija kada krene Prvenstvo. Naši ciljevi jesu i osvajanje Kupa i ostanak na trenutačnom drugom mjestu ljestvice. No, prije svega želim da izgledamo momčadski i pojedinačno dobro na terenu. Jer, Rijeka to može. Ako budemo takvi, dogodit će se i rezultatska nagrada za sve to.

Jedna od najjačih igračkih karika Rijeke je već godinama Austrijanac Alexander Gorgon koji inače odlično priča hrvatski jezik.

- Obitelj i ja smo ostali u Rijeci. Nije bilo potrebe za povratak u Austriju, ovdje u Hrvatskoj je kompletna kriza bila i manja. Cijelo vrijeme smo čekali ovaj početak, zaželjeli smo se svi zajedno nogometa. Nisu ovo normalni uvjeti za nikoga, ali želimo izvući najbolje iz svega i zadovoljiti naše navijače, rekao je Gorgon.