Video
Objavljeno: Sri 10.10.2018.

VIDEO: Sosa za HNTV: Ovo je utakmica generacije

Hrvatski reprezentativci do 21 godine starosti spremaju se za ključnu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Hrvatskoj slijedi domaća utakmica u Puli protiv Grčke (petak, 18 sati uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji) i ako Hrvatska pobijedi zakoračit će na sam tron ljestvice i time prestići Grčku.

- Utakmica je to koja može usmjeriti ovu generaciju. Puni smo motiva, želja je velika i naravno da je cilj pobjeda i plasman na Europsko prvenstvo. To ova generacija na kraju krajeva i zaslužuje, rekao je izbornik Nenad Gračan i dodao:

- Nemamo nikakvih problema. Svi su spremni i moramo napraviti dobru pripremu za utakmicu. Grčka? Disciplinirana i odgovorna momčad. Imaju dobrih i sjajnih nogometaša, a posebno su opasni pri izlasku, u kontrama i polukontrama.

Borna Sosa je, pak, za HNTV u najavi utakmice rekao:

- Ovo je utakmica generacije. Stanje je odlično, a atmosfera fenomenalna. Mislim da smo kvalitetniji i ako budemo pravi vjerujem da bismo trebali pobijediti.

Marin Jakoliš je izjavio:

- Oni su bili bolji u onoj utakmici igranoj u Grčkoj. No, vjerujem da će u petak biti drugačije. Grčka je dobra momčad, ali sve ovisi o nama.

TAGOVI