Video
Objavljeno: Sri 13.05.2020.

VIDEO: Stipić za HNTV: Želim proslaviti rođendan uz finale Kupa

Srijedu je Hrvatska nogometna televizija iskoristila za posjet Slaven Belupu. Prvoligaš iz Koprivnice priprema se za nastavak sezone gdje će fokus biti Kup natjecanje u kojem Slaven Belupo očekuje domaći polufinalni susret protiv Lokomotive. No, trener Tomislav Stipić uz to dodaje:

- Mi znamo kako nismo osigurali opstanak. Ima još deset kola do kraja, 30 je bodova u igri, a bježimo samo za devet. Situacija može postati opasna. Naravno da je Kup važan i igramo ga kako bismo ušli u finale. Iskreno, volio bih svoj rođendan, koji je 1. kolovoza, kao i finalna utakmica Kupa, proslaviti na terenu dok se borimo za trofej.

- Kod nas prevladava zadovoljstvo jer kada je stigla koronavirus osjećali smo se kao djeca kojoj su nešto ukrali. Sada smo se vratili na teren, ovaj tjedan je pogotovo dobar jer treniramo momčadski. Postoji kontakt, one realne situacije na terenu. Sretni smo, kazao je Stipić.

Direktor Zvonimir Šimunović također je apostrofirao Kup natjecanje kao prvi cilj u nastavku sezone.

- Stabilnost je riječ koja nas karakterizira posljednjih godina. Netko na to gleda kao da imamo manjak ambicija, ali to nije istina. Izlazak u Europu je često naš cilj pa tako i ove sezone. Sada kada nema Dinama u Kupu svi vidimo šansu pa tako i Slaven Belupo. Na to stavljamo akcent u nastavku sezone.